Regional laboratoriedataløsning innført ved Sykehuset i Vestfold

​Etter at produksjonssettingen var vellykket gjennomført, var det en markering med gode kaker, bakt av prosjektmedarbeider Ketil Tuft.

​Regional laboratoriedataløsning (LVMS) for patologi ble vellykket innført ved Sykehuset i Vestfold 17. november.

​Innføringen startet fredag 15. november da laboratoriearbeidet gikk over på manuelle rutiner som planlagt, og overføringen av data til den nye løsningen begynte. Lørdag fortsatte produksjonssettingen, og søndag klokken 15.30 var innføringen gjennomført og brukerne kunne ta den nye løsningen i bruk.

– Medarbeiderne på Sykehuset i Vestfold, Sykehuspartner, leverandøren og regionalt prosjekt gjorde en stor og viktig innsats under innføringen. Alle fortjener en stor takk, sier prosjektleder Inger Nina Farstad i Regional laboratoriedataløsning.

Prosjektet skal innføre et regionalt, standardisert laboratoriedatasystem i Helse Sør-Øst, samtidig som standardiserte laboratoriearbeidsprosesser etableres i regionen..
Systemet som innføres er LabVantage Medical Suite (LVMS). I første omgang er det LVMS for patologi som innføres.

Systemet ble først tatt i bruk på Sykehuset Østfold våren 2015 for fagområdene generell kjemi, patologi og mikrobiologi. Prosjektet jobber videre med innføring av løsningen i regionen for patologiområdet.

Les mer om prosjektet her.

 

LAB_nov2019-2.jpg

Hektisk aktivitet og god stemning under produksjonssettingen. Her er den første prøven i LVMS registrert.

 

LAB_nov2019-1.jpg

 

Produksjonssettingen ble ledet fra dette «kontrollrommet».

Publisert 27.11.2019 16:00 | Endret 27.11.2019 16:14

 Handler om

 Relaterte enheter